Kom kennismaken met O-Prognose, EPAview, Safety Register, Axxerion en Cobundu

Dit voorjaar organiseren we een viertal interessante infosessies op ons kantoor in Apeldoorn. Tijdens deze infosessies wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van vastgoedbeheer en FMIS. Ons team laat u deze middag graag de mogelijkheden zien. U kunt ervoor kiezen om een O-Prognose, EPAview, Safety Register of Axxerion en Cobundu ochtend- en of middag bij te wonen. Natuurlijk bent u ook op meerdere momenten van harte welkom!

Als vastgoedbeheerder heeft u graag inzicht in de energiezuinigheid van uw woningvoorraad. Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie voor het invoeren van duurzaamheidsmaatregelen die passen in uw energiebeleid? Met EPAview krijgt u op basis van de door u ingegeven financiële randvoorwaarden, energie- en CO2 doelstellingen het meest optimale beleidsscenario.

Of wilt u ook inschatten waar de risico’s binnen uw organisatie liggen? Heeft u als gebouweigenaar inzicht in de voor u geldende wet- en regelgeving van uw gebouwen en installaties? Vaak is het moeilijk te overzien aan welke regelgeving moet worden voldaan. Dat kan met het Safety Register.

Wat is het beste moment om het onderhoud uit te voeren? Welk onderhoudsniveau moet ik in welke fase voor welk gebouw hanteren? Met O-Prognose krijgt u een helder inzicht en kunt u eenvoudig sturing geven aan uw onderhoudsbeleid.

Weet u wat u in ‘huis’ heeft? Heeft u het overzicht? Van contracten tot gebouwen, van vergaderruimtes tot het aantal beschikbare parkeerplekken. Zijn uw processen al gestructureerd? En worden uw servicelevels gehaald? Met Axxerion is het eenvoudig om al uw informatie vast te leggen en te organiseren, maar ook maakt u processen inzichtelijk en efficiënt waardoor u onderbouwde beslissingen kunt nemen.

‘Praten’ uw gebouwen al met u? Meer weten over wat een slimme werkomgeving voor u kan betekenen? Tijdens de infosessie van Axxerion praten we u ook graag bij over Cobundu, het gebruiksvriendelijke smartbuildingplatform voor vastgoedontwikkelaars, huurders en gebruikers van gebouwen.

Komt u ook?
Voor meer informatie en aanmelden: