EPAview Ontdekdag

Hoe energiezuinig is uw woningvoorraad?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie voor het invoeren van duurzaamheidsmaatregelen in uw energiebeleid? Tijdens de EPAview infomiddag praten onze specialisten u graag bij over de ontwikkelingen op het gebied van Energie Indexeringen. We organiseren twee middagen, één ontdekmiddag  EPA-W en één ontdekmiddag over EPA-U.  Ons team laat u deze middag ook graag de mogelijkheden van EPAview zien.

Aan bod komen:


EPAview
(bestaande woningbouw / EPA-W) → 4 oktober
Woningcorporaties l Vastgoedbeheerders. Als vastgoedbeheerder heeft u graag inzicht in de energiezuinigheid van uw woningvoorraad. Bent u bijvoorbeeld nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie voor het invoeren van duurzaamheidsmaatregelen in uw energiebeleid? Met EPAview krijgt u op basis van de door u ingegeven financiële randvoorwaarden, energie- en CO2 doelstellingen het meest optimale beleidsscenario.

Adviesbureaus l Als adviseur wilt u graag op een snelle en efficiënte wijze EPA-W inspecties in bulk kunnen verwerken in EPAview. Dankzij speciale adviseur tools kunt u bijvoorbeeld constructies en installaties van referentiewoningen eenvoudig doorkopiëren naar vergelijkbare woningtypes. Ook kunt u complex overschrijdende mutaties eenvoudig doorvoeren met de multimutatie tool en heeft u de beschikking over invoercontrole functies. Via MaatwerkPro kunt u eenvoudig voor losse woningen of meerdere complexen verduurzaming scenario’s opstellen, inclusief begroting. Met EPAview krijgt u als adviesbureau alle mogelijkheden om beheer of projectmatige werkzaamheden voor uw opdrachtgevers snel uit te voeren.


Gebouwen en verduurzaming (bestaande utiliteitsbouw / EPA-U) → 8 november
Voor gebouwen geldt dat ze bij mutatie dienen te beschikking over een zogeheten EPA-U label. Daarnaast wil de overheid dat gebouwen in Nederland versneld worden verduurzaamd. Graag praten we u als vastgoedeigenaar, beheerder of adviesbureau bij over alle ontwikkelingen op dit gebied én wat Plandatis hierin voor u kan betekenen. Ook komt de nieuwe energieprestatie 2.0 (NTA) die in 2020 van kracht zal worden aanbod.

 

Aanmelden