Over Plandatis

Plandatis is de leverancier van O-Prognose Vastgoed, O-Prognose Installaties, O-Prognose Infrastructuur en O-Prognose Meldportal. Een softwarespecialist in professionele oplossingen voor het beheer van vastgoed, technische installaties en infrastructuur. O-Prognose software helpt gebruikers om inspecties en meerjaren onderhoudsplanningen (mjop) inzichtelijk, eenvoudig en kostenefficiënt te houden. O-Prognose biedt u een integrale oplossing voor het optimaal beheren van uw vastgoed, installaties en infrastructuur. Van het inspecteren en plannen van onderhoud, het genereren van duidelijke (kosten)overzichten tot en met het melden van klachten of storingen in het kader van dagelijks onderhoud.

Met O-Prognose bent u in staat om op een eenvoudige wijze een bouwkundig en/of installatietechnisch onderhoudsplanning (meerjarenonderhoudsplan) te maken. Het programma beschikt over een zeer uitgebreide elementenbibliotheek. Bovendien is het eenvoudig om de planning van het onderhoud inzichtelijk, eenvoudig en kostenefficiënt te houden. O-Prognose is geschikt voor uw werkvoorbereiding, dagelijks beheer, aankoopkeuringen, managementrapportages of als onderlegger voor prestatiecontracten.

O-Prognose is eenvoudig, onze ontwikkelaars staan dichtbij de praktijk en weten wat er wel en niet toe doet bij technisch beheer. Daarnaast is O-Prognose zeer gebruiksvriendelijk, kent een groot aantal standaardrapportages en de data is goed uitwisselbaar met andere systemen. Door de open structuur van O-Prognose is uitbreiding van functionaliteiten en aansluiting op andere systemen eenvoudig. Als vanzelfsprekend volgen we alle ontwikkelingen op de voet. Natuurlijk zijn NEN 2767, Brandscan NEN 6059, Elektrische keuringen NEN 3140, Rgd Boei, en een koppeling met Autodesk Revit (BIM 3D) geïntegreerd in de laatste releases.

Als gespecialiseerd softwarebedrijf voor beheer van vastgoed, infra en installaties hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Ongeveer 3.000 gebruikers en 700 instellingen werken inmiddels met O-Prognose. De gedeelde ervaringen samen met onze vak- en IT-kennis houden ons innovatief. O-Prognose is uitermate geschikt voor diverse bedrijven en instellingen, zoals woningcorporaties, bouwbedrijven, installatiebedrijven, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, adviesbureaus en beheerders van commercieel vastgoed.