O-Prognose Meldportal

MeldportalBiedt selfservice oplossingen voor meldingen binnen uw organisatie

Een CV-storing, een verstopte afvoer of een kapot raam? Via het O-Prognose Meldportal is het beheren van meldingen en storingen voortaan eenvoudig. Uw medewerkers of gebouwgebruikers kunnen nu 24/7 vanaf een computer, tablet of smartphone online een melding of storing doorgeven. Via het O-Prognose Meldportal beschikt u over de juiste gegevens om de meldingen te beheren en op een voor u geschikt tijdstip op te volgen of direct door te zetten naar uw technische dienst of externe dienstverlener.

Regiehulpmiddel voor uw dagelijks onderhoud

Het O-Prognose Meldportal is een doeltreffend instrument om het beheer van uw dagelijks onderhoud goed te regelen. Het maakt geen verschil of de uitvoering door een eigen dienst wordt uitgevoerd of dat dit is uitbesteed. Door het toekennen van diverse rollen in het O-Prognose Meldportal heeft iedere gebruiker de juiste rechten om zijn werk effectief uit te voeren. Voor de gebouwbeheerder van het O-Prognose Meldportal is het vervolgens eenvoudig te zien of bijvoorbeeld het onderhoud binnen de afgesproken tijd gebeurt,  of de melder tevreden is over de geboden service en is altijd op de hoogte van de meldingen of storingen binnen zijn werkomgeving.

De webbased oplossing voor meldingen

Het O-Prognose Meldportal is een simpele maar krachtige webbased oplossing voor het beheren van  dagelijks onderhoud binnen uw organisatie. Speciaal ontwikkeld voor gebouwbeheerders die een eerste stap in de automatisering willen zetten. Zonder zware investeringen in ICT infrastructuur, software en langdurige implementatietrajecten. Met een heldere digitale structuur, snel en eenvoudig toegankelijk voor iedere medewerker van uw bedrijf. De mogelijkheden binnen het O-Prognose Meldportal zijn veelzijdig en wordt conform uw wensen ingericht.

Overzichtelijke dashboardfaciliteiten

Het O-Prognose Meldportal is de ideale aanvulling op uw dagelijks onderhoud. Het O-Prognose Meldportal biedt overzichtelijke dashboard faciliteiten met uitgebreide specifieke en grafische overzichten voor uw meldingen beheer. Het dashboard is in te richten conform uw eigen wensen. Dit geeft u in één oogopslag een duidelijk totaaloverzicht .

Dashboard O-Prognose Meldportal