Nieuws

Dag van de Openbare Ruimte Utrecht

Metafoor Vastgoed en Software en Plandatis zijn gezamenlijk te bezoeken (stand 4.3.03) tijdens de dag van de Openbare Ruimte op 28 en 29 september in de Jaarbeurs in Utrecht.  Op 28 september geven Mari van Wanroij en Peter Broer een lezing met het thema: ‘Stap voor stap uw vastgoed op orde’.

Lees verder »
20 september 2016

Samenwerking Metafoor en Plandatis

Hoe breng je belangrijke informatiestromen samen tot een totaaloplossing voor integraal vastgoedbeheer? Veel organisaties staan voor dezelfde uitdaging signaleerden Metafoor en Plandatis. Als antwoord hierop zijn de software applicaties VBSonline en O-Prognose volledig geïntegreerd tot een eenvoudige en gebruiksvriendelijke totaaloplossing.

Lees verder »
12 september 2016

O-Prognose Ontdekdag 22 september Delft

Op donderdag 22 september vindt de eerste Ontdekdag van dit najaar in Delft plaats. Deze middag wordt gezamenlijk georganiseerd met RPS. Johan Smit, senior adviseur bij RPS en bekend als hoofddocent bij de NEN, geeft een presentatie met een aantal interessante onderwerpen zoals, NEN2767 in relatie tot het definiëren van onderhoudsniveaus, integrale inspecties en Asset Management voor Vastgoedbeheer.

Lees verder »
12 september 2016

Bent u klaar voor de toekomst?

Maak kennis met O-Prognose tijdens de Ontdekdagen Tijdens de O-Prognose Ontdekdagen maakt u kennis met O-Prognose. Ons team laat u de mogelijkheden en voordelen van O-Prognose zien. Of het nu gaat om het plannen van onderhoud, het genereren van een duidelijk kostenoverzicht of om het melden van klachten of storingen in het kader van onderhoud. Met O-Prognose maakt u op een […]

Lees verder »
28 augustus 2016

Plandatis neemt software Safety Register CoSource over

De samenwerking tussen software specialist Plandatis en advies-en managementbureau CoSource en haar dochteronderneming Melford is sinds kort officieel. Deze bundeling van kennis resulteert in een gezamenlijke doorontwikkeling van de door CoSource ontwikkelde compliance software Safety Register.

Lees verder »
17 augustus 2016

Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Antwerpen

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer vindt dit jaar van 14 tot 16 september 2016 plaats in Antwerp Expo. Plandatis is ook aanwezig en wij vertellen u graag over de mogelijkheden van O-Prognose voor uw patrimoniumbeheer. U kunt zich via deze link alvast voorregistreren.

Lees verder »
28 juli 2016

Schoolbesturen (weer) grip op onderhoud

Schoolbesturen zijn sinds 1 januari 2015 verantwoordelijk van het totale onderhoud en aanpassingen aan hun schoolgebouwen. In de afgelopen anderhalf jaar is daardoor de dynamiek aanzienlijk veranderd: het zijn niet meer de gemeentes, maar de schoolbesturen die de (totale) onderhoudsplicht van de huisvesting hebben. In het vakblad Onderhoud & Duurzaamheid gaat Pim Commandeur, Unitmanager Onderwijs […]

Lees verder »
12 juli 2016

WSi techniek enthousiaste nieuwe O-Prognose gebruiker

WSi techniek is sinds kort een enthousiaste O-Prognose gebruiker. Het bedrijf is sterk in integrale dienstverlening binnen de techniek, waarbij de focus ligt op kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Binnen WSi techniek is de afdeling beheer & onderhoud het aanspreekpunt voor planmatig en correctief onderhoud.

Lees verder »
3 juli 2016

Bouwstenen publicatie ‘In Control’ online

De Bouwstenen publicatie ‘In Control!’ met een vergelijking van vastgoed- en facility management-systemen is nu ook digitaal beschikbaar. Hierin is een uitgebreide vergelijking van de systemen, waaronder O-Prognose, opgenomen  voor wat betreft functionaliteiten en technische specificaties. Daarnaast bevat de publicatie artikelen over de informatiebehoeften van verschillende partijen, achtergrondinformatie, trends en verhalen uit de praktijk.

Lees verder »
30 juni 2016

Cursus NEN 2767 met O-Prognose

Op 29 juni en 6 juli zijn er nog plaatsen beschikbaar voor de cursus NEN 2767 met O-Prognose. Eén van de cruciale invloeden op uw vastgoed rendement zijn de onderhoudskosten. De conditiemeting conform de NEN 2767 geeft u inzicht in de staat van uw vastgoed. Tijdens deze cursus leert u, binnen O-Prognose,  hoe om te […]

Lees verder »
14 juni 2016