Nieuws

Vakbeurs Facilitair, zien wij u in Utrecht?

Van 25 tot en met 27 januari 2017 vindt de vakbeurs Facilitair plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Lees verder »
14 december 2016

Gebruikt u de vernieuwde O-Prognose+ app al?

De O-Prognose+ app heeft een nieuwe release. Deze vernieuwde versie heeft naast tal van nieuwe functionaliteiten ook een nieuwe look. Dit maakt de app nog gebruiksvriendelijker. Wist u dat app verkrijgbaar is voor IOS en Android? Wilt u ook de O-Prognose+ app gaan gebruiken maar eerst graag meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Lees verder »
12 december 2016

O-Prognose beste informatiesysteem

Met gemiddeld een 8.1 is O-Prognose als beste beoordeeld in het onderzoek naar informatiesystemen voor vastgoedbeheer. Henk Hoogland maakte dit donderdag 1 december bekend tijdens de najaarsbijeenkomst van Bouwstenen voor Sociaal.

Lees verder »
1 december 2016

Congres: Beheer van Wegen

Congres: Beheer van wegen Deze week zijn wij op donderdag 24 november aanwezig tijdens ‘Beheer van Wegen’. Dit congres vindt donderdag plaats in Genk, België. Tijdens het congres komen thema’s aanbod zoals onderhoud van wegen, veiligheid, groenonderhoud, de werftoezichter en water.  Meer informatie via: ‘Congres Beheer van Wegen’.

Lees verder »
22 november 2016

Structuur in het meldingsproces

De arbeidsintensieve processen via telefoon, e-mail en persoonlijk contact kostte de medewerkers van Bedrijfsvoering veel tijd. Hier was een efficiencywinst te behalen. We spraken hierover met Mart Heertjes, Manager Bedrijfsvoering bij de Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert (CSB). “CSB is een school voor Mavo/Havo/Vwo waar de sfeer bovengemiddeld goed is” luidt de slogan. Mart Heertjes is als Manager Bedrijfsvoering […]

Lees verder »
8 november 2016

Safety Register infomiddag, bent u In Control?

De oplossing voor risicobeheersing en compliance? Om eenvoudig inzicht te krijgen in de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving is de online compliance tool Safety Register ontwikkeld. Safety Register geeft op iedere gewenste locatie inzicht in de actuele, relevante regelgeving en de mate waarin hieraan wordt voldaan, en archiveert de benodigde beheersdocumenten.

Lees verder »
25 oktober 2016

Bent u klaar voor de toekomst?

Alpha Consultancy deelt ervaring tijdens O-Prognose Ontdekdag Op  donderdag 3 november vindt de Ontdekdag plaats in Zwolle. Deze middag wordt gezamenlijk georganiseerd met Alpha Consultancy. Al een aantal jaren maakt Alpha Consultancy gebruik van O-Prognose voor het maken van MJOP’s en uitvoeren van conditiemetingen voor woningbouwverenigingen, VVE’s en schoolbesturen. Consultant Susan Bodmer deelt haar ervaringen deze middag.

Lees verder »
11 oktober 2016

Helder inzicht door O-Prognose bij Gemeente Oosterhout

Met circa 55.000 inwoners is Gemeente Oosterhout een middelgrote gemeente in de provincie Brabant. Naast vele woningen en bedrijfsgebouwen kent Oosterhout ook fraaie historische panden, monumentale gebouwen en kunstwerken die getuigen van een lange en rijke historie. Van Mook: “In 2014 waren we op zoek naar een goede inspectietool voor het uitvoeren van onze onderhoudsinspecties. Hiervoor […]

Lees verder »
4 oktober 2016

Nieuwsbrief

Lees hier onze nieuwsbrief. Met in deze uitgave: -O-Prognose zorgt voor helder inzicht bij Gemeente Oosterhout -O-Prognose Meldportal stroomlijnt meldprocessen bij CSB Amsterdam -Duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP) -‘In Control’ met Safety Register -IFC koppeling van O-Prognose

Lees verder »
2 oktober 2016

Treetops deelt ervaring tijdens O-Prognose Ontdekdag

Op dinsdag 4 oktober vindt de Ontdekdag van plaats in Eindhoven. Deze middag wordt gezamenlijk georganiseerd met Treetops. Al bijna tien jaar maakt Treetops gebruik van het programma O-Prognose voor het beheer en onderhoud van gebouwen van diverse opdrachtgevers. Projectleider Marcel van Alst deelt zijn ervaringen deze middag. 

Lees verder »
29 september 2016