Vastgoedbeheerdag 2017

Op dinsdag 9 mei vindt de vastgoedbeheerdag plaats. Na een aantal succesvolle edities van de gebruikersdag zijn wij van mening dat het tijd wordt voor iets nieuws. Daarom hebben we voor een iets andere opzet gekozen dan u van ons gewend bent. Tijdens dit kennisevent staat het thema ‘’Vastgoedonderhoud nu en de toekomst’’ centraal.
Boeiende sprekers als professor Ben van Lier | Centric, Collin van Kooten | CAD & Company en Edwin Koers | Unica praten u bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt tijdens de plenaire sessies.

Gedurende de pauze en de afsluitende borrel is er volop gelegenheid om actief te netwerken. Gelijktijdig met de netwerkborrel kunt u ervoor kiezen om een korte nieuwe release 2017 van O-Prognose bij te wonen.  Aanmelden kan via de link in de e-mail die u heeft ontvangen.  Graag tot dan!

 

Sprekers


Professor Ben van Lier

Ben van Lier, expert Internet of Things  | Centric
Professor Dr. Ben van Lier, Director Strategy & Innovation, focuses on researching and analyzing developments in the interface between organizations and technology. Prior to his tenure at Centric, he held directorships and management positions at government institutions and non-governmental organizations.
Alongside his work at Centric, he obtained his PhD from the Rotterdam School of Management (Erasmus University) in 2009, for which he conducted research into the development of hybridization, interoperability of information and network centric thinking. In 2013, he was appointed Professor at Steinbeis University Berlin. In this role he will provide scientific publications and give presentations within his fields of expertise. In 2015 he was also appointed Professor at Rotterdam University of Applied Sciences, in which role he researches the emerging internet of things and advanced manufacturing.


Collin van Kooten


Collin van Kooten | CAD & Company
Collin werkt sinds 2012 als BIM-consultant bij CAD & Company. Hij is gespecialiseerd en getraind in BIM 360 en heeft al heel wat implementaties bij verschillende bedrijven gedaan. Met een master degree in de architectuur en meer dan 15 jaar ervaring in de AEC weet hij als geen ander hoe de business in elkaar steekt. Sinds 2013 maakt hij ook deel uit van het BIM 360 adviesprogramma. Hij werkte tijdens zijn hele carrière met Autodesk software. Naast AutoCAD is hij gespecialiseerd in Revit, Navisworks en het complete BIM360 Cloud pakket. Zijn werk als consultant voor CAD & Company is voor hem een drijfveer in het zoeken naar nieuwe oplossingen en innovaties.


 

Edwin Koers

Edwin Koers | Unica
Edwin Koers is sinds 2008 werkzaam bij Unica als Directeur Technisch Beheer en met name gericht op het ontzorgen van landelijke klanten. Vanuit deze rol werkt Edwin aan verduurzaming en toekomstbestendig maken van vastgoed. Dit resulteert in een aanpak voor het realiseren van gezonde gebouwen in de kantooromgeving, het behalen van milieu doelstellingen en/of energie reductie van vastgoed vanuit de onderhoudssituatie en het verbeteren van de facilitaire dienstverlening. De technische dienstverlener heeft een strategische rol in het beheer van vastgoed en die rol moet nog beter benut worden.

 

27 maart 2017