Bezoek ons op de BouwBeurs

Van 6 tot 10 februari vindt de BouwBeurs 2017 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De BouwBeurs is de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw. Hier vindt u het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten in de bouw.

Kom kennismaken met onze innovatieve softwareoplossingen voor vastgoedbeheer. We praten u graag bij over nieuwe ontwikkelingen. Tijdens de beurs introduceren we de nieuwe release 2017 van O-Prognose. In deze nieuwe release zitten veel nieuwe functionaliteiten: de vernieuwde inspectie App, het O-Prognose Meldportal, Casa data import en koppelingen met BIM-IFC en TOPdesk.

Daarnaast wordt het Safety Register als nieuwe tool geïntroduceerd. Safety Register geeft op iedere gewenste locatie eenvoudig inzicht in de actuele, relevante regelgeving en de mate waarin hieraan wordt voldaan.

De BouwBeurs is elke dag geopend van 9.30 tot 17.30 uur en op donderdag is er een avondopenstelling tot 20.30 uur. Wees welkom in onze stand A109 in hal 9. Ons team staat voor u klaar!

Eenvoudig aanmelden:
Vraag hier uw toegangskaart aan via de registratielink

 

 

 

 

31 januari 2017