Eenvoudig vooruit, win deze stoere Plandatis fiets

Van 25 tot en met 27 januari 2017 vindt de vakbeurs Facilitair plaats in de Jaarbeurs Utrecht. We praten u graag bij over nieuwe ontwikkelingen of kom kennismaken met onze  innovatieve softwareoplossingen voor vastgoedbeheer. Tijdens de beurs introduceren we de nieuwe release 2017 van O-Prognose. In deze nieuwe release zitten veel nieuwe functionaliteiten: een QR scanner, vernieuwde inspectie App, het O-Prognose Meldportal, Casa data import en koppelingen met BIM-IFC en TOPdesk. Daarnaast wordt Safety Register als nieuwe tool geïntroduceerd. Safety Register geeft op iedere gewenste locatie eenvoudig inzicht in de actuele, relevante regelgeving en de mate waarin hieraan wordt voldaan.

Lezingen

Plandatis verzorgt  een tweetal lezingen op donderdag 26 januari.
In samenwerking met LCC Vsion en Topdesk geven we een drietal lezingen met het thema: ‘Synergie ICT-toepassingen in Technisch Beheer en Onderhoud’. Hoe ontwerpen, plannen en uitvoeren samenkomen. Mari van Wanroij houdt daarin een presentatie over hoe een MJOP een onmisbare onderdeel is in het vastgoedbeleid van ontwerp tot en met uitvoering.

‘Compliance en risicobeheersing voor Assetmanagement’ is het thema van het lezingenblok dat Plandatis ‘s middags in samenwerking met CoSource organiseert. Ramon van Gestel geeft een lezing over het belang van Wet- en regelgeving voor het onderhouden en beheren van technische installaties mede op basis van het handboek Wet- en regelgeving. Roy Vredegoor gaat in op de gespecialiseerde tool Safety Register waarmee u  eenvoudig inzicht krijgt in de verplichtingen die voortkomen uit wet- en regelgeving.

Wilt u ook eenvoudig vooruit?

Bezoek onze stand F7 in hal 1 en maak kans op een stoere Plandatis fiets. Graag tot volgende week!

fiets

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie of aanmelden?

Voor meer informatie over de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer gaat u naar de website www.vakbeursfacilitair.nl. Aanmelden kan via: gratis toegang voorregistratie

 

16 januari 2017