Nieuws

Previder is nieuwe SaaS hosting partij van Plandatis

Previder gaat alle SaaS en hosting diensten voor Plandatis verzorgen. Sinds afgelopen vrijdag 15 september is dit officieel.  Erik Vriens (Plandatis) en Ewald Lucas (Previder) overhandigden elkaar de getekende overeenkomst.

Lees verder »
20 september 2017

Artikel in de SchildersVakkrant

Software, specifiek voor schilderwerk, is er te kust en te keur. Generieke software voor totaalvastgoedonderhoud is een ander verhaal. Softwareontwikkelaar Plandatis heeft met O-Prognose een omvattend softwareprogramma in huis om onderhoudsbegrotingen vast te stellen. Lees het interview met collega Mark Janssen.

Lees verder »
4 september 2017

Meer inzicht in uw onderhoudskosten?

Als eigenaar of beheerder komt er veel op u af bij het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Wat is het beste moment om het onderhoud uit te voeren? Welk onderhoudsniveau hanteert men in welke fase voor welk gebouw ? Met O-Prognose krijgt u een helder inzicht en kunt u eenvoudig sturing geven aan uw […]

Lees verder »
29 augustus 2017

Plandatis samen verder met Delto en Slim Energiebeheer

Plandatis, Delto bv en Slim Energiebeheer bv gaan vanaf 1 augustus 2017 samen verder. Er is geruime tijd hard gewerkt aan deze totstandkoming. Delto en Slim Energiebeheer hebben hun sporen de afgelopen jaren ruimschoots verdiend met de ontwikkeling en implementatie van het softwarepakket EPAview en het uitvoeren van werkzaamheden gericht op energielabeling.

Lees verder »
14 augustus 2017

Training NEN 2767 met O-Prognose

Op 4 en 11 oktober start weer een training NEN 2767 met O-Prognose. Eén van de cruciale invloeden op uw vastgoed rendement zijn de onderhoudskosten. De conditiemeting conform de NEN 2767 geeft u inzicht in de staat van uw vastgoed. Tijdens deze training leert u, binnen O-Prognose,  hoe om te gaan met deze conditiemethodiek.

Lees verder »
20 juli 2017

Molens in optimale conditie dankzij O-Prognose

Wieringa Molenbouwadvies maakt gebruik van O-Prognose voor het opstellen van Meerjarenonderhoudplannen (MJOP) en het uitvoeren van inspecties van molens en andere monumenten. Regelmatig worden ze benaderd voor het begeleiden van (BRIM) subsidieaanvragen. Anne Wieringa: ”Vanuit MJOP in O-Prognose kunnen we heel eenvoudig een 6-jarig onderhoudsplan genereren wat als basis dient voor de meeste subsidieaanvragen. Bij […]

Lees verder »
3 juli 2017

O-Prognose ingezet bij verduurzaming gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder maakt sinds 2016 gebruik van O-Prognose. John Wokke werkzaam als technisch adviseur op de afdeling Vastgoed Ontwikkeling bij Gemeente Den Helder vertelt hoe Gemeente Den Helder haar vastgoed in optimale staat houdt met behulp van de onderhoudssoftware O-Prognose. ”Om betere service te kunnen leveren en meer feeling te krijgen met onze huurders […]

Lees verder »
20 juni 2017

BOEI in O-Prognose doorgevoerd

Welk onderhoud is noodzakelijk? Om dit te beoordelen kunnen periodieke inspecties worden uitgevoerd volgens de BOEI- methodiek. Deze methodiek integreert een inspectie voor meerdere onderwerpen zoals brandveiligheid, onderhoud en energie tot een integraal inspectierapport. Met inspecties en onderhoud wordt hiermee voldaan aan de wettelijke verplichtingen voor gebouwen en gebouwgebonden installaties.

Lees verder »
15 juni 2017

Voldoen uw gebouwen aan alle regels?

Heeft u als gebouweigenaar of beheerder inzicht in de voor u geldende wet- en regelgeving? En kunt u inschatten waar de risico’s binnen uw organisatie liggen? Vaak is het moeilijk te overzien aan welke regelgeving moet worden voldaan.

Lees verder »
15 juni 2017

Komt u ook naar TOPdesk café in België?

Op donderdag 8 en 15 juni organiseert TOPdesk voor de eerste keer TOPdesk Café. Met dit nieuwe concept wordt mensen uit de IT en facilitaire wereld de gelegenheid gegeven om met elkaar in contact te komen en samen iets te drinken en een hapje te eten. Plandatis is hierbij ook aanwezig. 

Lees verder »
18 mei 2017