Diensten

Het diensten aanbod van Plandatis is uitgebreid en opgebouwd uit verschillende onderdelen. Op de eerste plaats verzorgt Plandatis na de aanschaf van O-Prognose -indien gewenst- graag voor u de technische installatie van het programma op uw IT infrastructuur.

Ten tweede is een gedegen, weldoordachte functionele implementatie van O-Prognose in uw organisatie van groot belang voor het succes van het programma. Of het nu gaat om de opzet van een complex onderhoudsmanagementsysteem voor een omvangrijk gebouwportfolio, of de implementatie van één specifieke oplossing voor een beperkt aantal objecten. Onze ervaren consultants staan u graag bij in dit implementatietraject. Een belangrijke aanvulling op de implementatie van O-Prognose, is een vertaling van uw onderhouds- en vastgoedbeleid naar O-Prognose. Dit resulteert onder andere in de opbouw van een gedetailleerd basiselementenbestand met de juiste elementen, kostennormen, cyclustijden en aanvullende labels voor gewenste selecties en filters. Een tweede onderdeel is de toepassing van de conditiemethodiek volgens NEN 2767, waarmee onderhoudsscenario’s door middel van O-Prognose kunnen worden gemaakt.

Als derde biedt Plandatis de mogelijkheid tot het volgen van een cursus O-Prognose aan. Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van het programma, is dit van harte aan te bevelen. Na het volgen van een cursus O-Prognose bent u er nameijk van verzekerd dat u de functionaliteiten van O-Prognose volledig onder de knie heeft en dat alle mogelijkheden van het systeem inzichtelijk zijn. Voor een verdere verdieping in de functionaliteiten van O-Prognose of de NEN 276, NEN 6059 of NEN 3140 systematiek worden bovendien vervolgcursussen aangeboden.

Tot slot biedt Plandatis graag haar diensten aan bij de eenmalige conversie van bestaande data van uw oude systeem naar O-Prognose. Uiteraard kan Plandatis, in combinatie met uw eigen IT afdeling of leverancier ook een (real time) interface verzorgen met een ander systeem. Onze consultants beschikken over jarenlange praktijkervaring die zij graag met u delen in de vorm van diverse technische en functionele consultancy diensten.

Wilt u meer informatie? Gebruik ons contactformulier.